ÇANKIRI / BAYRAMÖREN - Bayramören Nevzat Ayaz Ortaokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunma töreni Bayramören İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman İNCE tarafından anıta çelenk sunulması ile başladı. Saygı Duruşu ve  İstiklal Marşı'mızın okunması ile devam etti.  Çelenk sunma törenine İlçe Belediye Başkanı Raşit GÜNGÖR, İlçe kurum amirleri ve müdürleri ile okul idarecileri öğretmen ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Bayramören İlçe Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlama programına Bayramören Kaymakamı Sayın Hüseyin Taha FİDAN, Belediye Başkanı Raşit GÜNGÖR, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşının okunmasının ardından Okul Müdürümüz Sayın Erdem ERYILMAZ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Kutlama programımız  okulumuz öğrencilerinin renkli gösterileri ile devam etti.

Program sonunda okulumuzda düzenlediğimiz  resim ve komposizyon yarışmalrında dereceye giren öğrencilere ödülleri Bayramören Kaymakamı Sayın Hüseyin Taha FİDAN, Bayramören Belediye Başkanı Raşit GÜNGÖR tarafından takdim edildi.

Program kapsamında Yumurta Taşıma ve Balon Patlatma oyunlarıyle öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdi.Oyunlarda galip gelen öğrencilerimizn hediyelerini İlçe Jandarma Komutan Vekili Serdar ÇELİK ve İlçe Emniyet Amiri Osman ŞENYÜREK tarafından takdim edildi. Halkın beğenisini toplayan  oyun ve gösterilerle devam eden program, toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

Programdan sonra ilkokul birinci sınıf öğrencimiz Aylin Ece UZUNOĞLU Kaymakamlık makamına; Görkem BERBER ise Belediye Başkanlığı makamına bir süre vekalet etti.

Porgramda emek veren okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimize katkıları için teşekkür ederiz.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programımız Kaymakamımız Sayın Hüseyin Taha FİDAN ve İlçe Belediye Başkanımız Sayın Halil MURATOĞLU'nun çelenk sunmasıyla başladı.Ardından okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizin hazırladığı programla sona erdi.Programımıza Kaymakamız Sayın Hüseyin Taha FİDAN,İlçe Belediye Başkanımız Sayın Halil MURATOĞLU,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman İNCE ve Sayın Protokol Üyeleri katıldı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Törenimiz Kaymakamız Sayın Hüseyin Taha FİDAN ,İlçe Belediye Başkanımız Sayın Halil MURATOĞU ve İlçe Milli Eğitim Müdrümüz Sayın Osman İNCE'nin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışmasında birinci seçilen İlkokul öğrencimizin ödülünü Kaymakamız Sayın Hüseyin Taha FİDAN ,Ortaokul birincisi olan öğrencimizin ödülünü İlçe Belediye Başkanımız Sayın Halil MURATOĞLU verdi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor,vatanımızın bir evladı olarak ülkemiz için pek çok  başarılara imza atacakaları günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü anısına İstiklal Marşı Okuma Yarışması yaptık.Katılan öğrencilerimize katılım belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman İnce tarafından verildi.

Mrt

Okulumuzda yaptığımız deneme sınavı sonuçlarına göre birinci olan öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman İnce ödüllerini verdi.

Öğrencilerimizi teberik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla AFAD yetkilileri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi deprem öncesi , anında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirdi.

Mrt

1-7 Deprem Haftası dolayısıyla okulumuzda tahliye tatbikatı gerçekleştirdik.Okulumuzu 01.21 dakikada tahliye ettik.Öğrencilerimizi deprem öncesinde , anında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirdik.

Şbt

Çankırı İl Sağlık Müdürlüğünden gelen uzmanlar tarafından öğrencilerimiz ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirildi.

Öğrencilere  dış macunu ve dış fırçası dağıtıldı.

Şbt

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

Kaymakamımız Sayın Hüseyin Taha Fidan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman İnce okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize karnelerini dağıttılar.